Informatie garantieOnze stenen pizzaovens worden gebouwd op een onder plaat, het kan voorkomen dat al vanaf fabriek van deze onder plaat soms stukjes beton of coating beschadigd of afgebroken zijn, dit heeft verder geen invloed op het gebruik van de oven zelf en komt niet voor garantie in aanmerking.

 Door de enorme hitte die vrij komt in een oven zullen door het uitzetten en krimpen van de oven er vrijwel altijd scheurtjes/breuken ontstaan, dit is een normale eigenschap van iedere steenoven en komt  niet voor garantie in aanmerking.

 De fabrikant van de ovens raad aan om de oven droog te houden of onder een afdak te plaatsen. Desondanks wordt de oven ook wel gewoon buiten geplaats. Dat is een keuze die u voor u zelf moet overwegen. Tijdens de lange natte maanden in de winter zal vocht en water de oven binnen dringen. Als u gaat stoken in een vochtige oven zal het water stoom worden en de kans op scheuren toenemen. De ene klant vindt dit niet erg, de andere klant stoort zich hier aan.  Wij willen u hiermee zo eerlijk mogelijk informeren bij het maken van uw keuze. Het is mogelijk deze scheuren (met speciale hiervoor gemaakte reparatiekit) bij te werken zodat ze minder opvallen.  Uiterlijke veranderingen van de oven door gebruik en weersomstandigheden komen niet voor garantie in aanmerking.

 Onze RVS pizzaovens hebben een losse stenen vloer, door de enorme hitte die vrijkomt in een oven zullen door het uitzetten en krimpen van de stenen er vrijwel altijd scheurtjes/breuken ontstaan in deze stenen, dit is een normale eigenschap en  komt niet voor garantie in aanmerking.